Deriv Hap llogari - Deriv Albania - Deriv Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv


Si të hapni një llogari në Deriv


Si të hapni një llogari tregtare


Procesi i hapjes së një llogarie në Deriv është i thjeshtë.
  1. Vizitoni faqen e internetit Deriv ose kliko këtu për të krijuar .
  2. Kliko butonin "Krijo llogari deno falas" ose regjistrohu nëpërmjet një rrjeti social në faqja e regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Shkruani email-in tuaj, kontrolloni kutinë e kontrollit dhe kliko "Krijo llogari demo" butoni
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Një lidhje konfirmimi me email do të dërgohet në adresën tuaj të emailit. Klikoni "Verifiko emailin tim" butoni për të konfirmuar
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Do t'ju shfaqet një ekran i ri për të krijuar një llogari të re demo, shkruani shtetin, fjalëkalimin a i=13për llogarinë tuaj dhe kliko "Fillo tregtimin"
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Urime! Regjistrimi juaj për Llogarinë Demo ka përfunduar!Tani keni 10,000 USD për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Le të kalojmë në opsionin e dytë, nëse doni të tregtoni me Llogari reale, kliko "Shto""" Si të Depozitoni para në DerivRegjistrimi juaj për llogarinë reale ka përfunduar ButoniShto llogarinë" dhe kliko " ; të Derv, kontrolloni kutinë e zgjedhjes Kushtet e përdorimit Lexoni Tjetërdhe klikoni "Detajet e adresës suaj Futni Tjetër kliko "Detajet personale, Fut Tjetër, klikoni "valutën tuaj
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Fillimisht zgjidhni " si më poshtë
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv


Si të hapni një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin e Facebook në faqen e regjistrimit
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni mbi “Identifikohu”
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Deriv po kërkon qasje në: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Kliko Vazhdo...
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Deriv.


Si të hapni një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të hapni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.


Pyetjet e shpeshta të llogarisë


Pse nuk mund të krijoj një llogari?

Në përputhje me praktikën tonë të Grupit, ne vendosëm kriteret e mëposhtme për regjistrimet e klientëve:

Klientët duhet të jenë të paktën 18 vjeç.
Klientët nuk mund të jenë rezident në Kanada, Hong Kong, Izrael, Jersey, Malajzi, Maltë, Paraguaj, Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA, ose në një vend të kufizuar i cili është identifikuar nga Task Forca e Veprimit Financiar (FATF) si me mangësi strategjike.


Si mund t'i ndryshoj të dhënat e mia personale?

Nëse llogaria juaj nuk është vërtetuar, mund të ndryshoni emrin, datën e lindjes ose shtetësinë duke shkuar te Cilësimet Detajet personale.

Nëse llogaria është vërtetuar plotësisht, mund të paraqisni një biletë duke kërkuar ndryshimet e dëshiruara. Ju lutemi bashkëngjitni vërtetimin e identitetit dhe adresën tuaj.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë time?

Pasi të keni bërë një depozitë ose të keni krijuar një llogari DMT5, mund të ndryshoni monedhën tuaj vetëm duke kontaktuar mbështetjen e klientit.

Si të tërhiqni para nga Deriv

Mënyra e Tërheqjes


Banking Online

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Kartat e kreditit/debitit

Shënim: Tërheqjet mund të duhen deri në 15 ditë pune për t'u pasqyruar në kartën tuaj. Tërheqjet nga Mastercard dhe Maestro janë të disponueshme vetëm për klientët në Mbretërinë e Bashkuar.

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Kuletat elektronike

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv


Kriptovalutat

Shënim: Shuma minimale për tërheqje do të ndryshojë në varësi të kurseve më të fundit të këmbimit. Shifrat e paraqitura këtu janë rrumbullakosur.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Fiat onramp - Bli kripto në shkëmbimet e njohura.

Shënim: Këto mënyra pagese janë të disponueshme ekskluzivisht për klientët tanë me llogari të tregtimit të kriptove.

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Tërheqje duke përdorur kartën e kreditit ose debitit Visa

Monedhat
  • USD, GBP, EUR dhe AUD
Koha e përpunimit
  • Tërheqjet: 1 ditë pune
Tërheqja minimale maksimale
  • 10-10 000

* Shumat minimale dhe maksimale zbatohen për USD, GBP, EUR dhe AUD.


1. Hyni në llogarinë tuaj Deriv dhe klikoni në Arkëtar.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. Klikoni në Tërheqja. Do të merrni një email që ju kërkon të verifikoni kërkesën tuajtërheqje
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
3. Ndiqni lidhjen që dërgohet në emailin tuaj dhe ajo do t'ju ridrejtojë te arkëtari Deriv.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
4. Futni shumën e dëshiruar që dëshironi të tërhiqni nga llogaria juaj e Deriv dhe zgjidhni Karta e debitit/kreditit si metoda juaj e tërheqjes.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
5. Fut kredencialet e kërkuara të kartës.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
6. Më pas do të merrni një konfirmim kërkesës së tërheqjes
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
dhe fondet do të pasqyrohen në kartën tuaj të zgjedhurtë jetë përpunuar, do të merrni një email tjetër që deklaron se ishte i suksesshëm tërheqja Pasi 8. u mor bashkë me kohën e përpunimit. tërheqja duke deklaruar se kërkesa për konfirmim me email Do të merrni një
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
7. .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Tërheqja duke përdorur FasaPay

Monedhat

  • USD
Koha e përpunimit
  • Tërheqjet: 1 ditë pune
Tërheqja minimale maksimale
  • 5-10,000


1. Identifikohu në llogarinë tënde të Deriv USD dhe zgjidh Arkëtar.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. Zgjidhni Tërheqja dhe klikoni në Kërkoni email për vërtetim. a i=6 3. Do të merrni një email për verifikim a i=11kërkesa juaj tërheqje. Klikoni në Po, jam unë! ose kopjoni dhe ngjisni lidhjen në shfletuesin tuaj. 4. Fut shumën që dëshironi të tërhiqni a i=21dhe zgjidhni FasaPay. 5. Fut numrin e llogarisë FasaPay dhe kliko Kërko pagesën. /span /span për tërheqjen tuaj të suksesshme njoftim me emailDo të merrni gjithashtu një 8. email konfirmimi.kërkesë pageseDo të merrni një 7. mesazh konfirmimi.kërkesë pageseMë pas do të merrni një 6.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Tërheqja duke përdorur Bitcoin (BTC)

Koha e përpunimit
  • I nënshtrohet kontrolleve të brendshme

Minim tërheqjeje
  • Ekuivalente me 25 USD

1. Hyni në llogarinë tuaj Deriv BTC dhe shkoni te Arkëtari /spanKërkoni email për vërtetim.tërheqjen portofoli juaj i bllokut tërheqjen e suksesshme në deklaratën e llogarisë suaj të Deriv.Mund ta shikoni 7. portofolin tuaj të bllokut.. Përpunimi i nënshtrohet kontrolleve të brendshme. Pasi të ketë sukses, fondet tuaja do të pasqyrohen në transaksionin si në pritjeMë pas do ta shihni 6. .U krye dhe kliko nga adresën e portofolit BTC Kopjo 5. .Tërhiq dhe klikoni në të tërhiqnidhe shumën që dëshironi të adresën tuaj të portofolit BTC . FutniArkëtari i derivuarDo të ridrejtoheni te 4. , jam unë!Pokërkesë. Klikoni në për email verifikimiDo të merrni një 3. dhe klikoni në Tërheqja Zgjidhni
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv
2. .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para në Deriv

FAQ për tërheqjen


Sa kohë duhet për të përpunuar tërheqjet?

Depozitat dhe tërheqjet tuaja do të përpunohen brenda një dite pune (nga e hëna në të premte, 9:00-17:00 GMT+8) përveçse kur thuhet ndryshe. Ju lutemi vini re se shërbimi juaj bankar ose i transferimit të parave mund të kërkojë kohë shtesë për të përpunuar kërkesën tuaj.


Lidhja ime e verifikimit të tërheqjes ka skaduar. Cfare duhet te bej?

Ky problem mund të jetë rezultat i klikimit disa herë në butonin "Tërheq". Provoni të tërhiqeni edhe një herë dhe më pas klikoni në lidhjen e fundit të verifikimit të dërguar në emailin tuaj. Ju lutemi sigurohuni që të përdorni lidhjen brenda një ore.


Si mund t'i heq kufijtë e mi të tërheqjes?

Ju mund të hiqni kufijtë e tërheqjes duke verifikuar identitetin dhe adresën tuaj. Për të parë kufijtë aktualë të tërheqjes, ju lutemi shkoni te "Cilësimet" Kufijtë e llogarisë së sigurisë dhe sigurisë.


A mund ta tërheq bonusin tim të depozitës?

Ju mund të tërhiqni shumën e bonusit falas pasi të keni tejkaluar një qarkullim llogarie prej 25 herë më shumë se vlera e shumës së bonusit.

Pse nuk mund të tërheq fonde në Maestro/Mastercard-in tim?

Tërheqjet e kartave Mastercard dhe Maestro ofrohen vetëm për klientët në Mbretërinë e Bashkuar. Nëse nuk jeni nga MB, tërhiqeni duke përdorur një portofol elektronik ose kriptomonedhë.


Si mund të tërheq fonde nga llogaria ime me para reale DMT5?

Për të tërhequr fonde nga llogaria juaj MT5 në Deriv, do t'ju duhet t'i transferoni fondet në llogarinë tuaj të Deriv. Shkoni te "Transferimi i arkës" midis llogarive dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Transfertat janë të menjëhershme. Pasi të keni përfunduar të gjitha hapat, gjendja e llogarisë tuaj DMT5 do të përditësohet menjëherë.


Si mund të tërheq fonde nga llogaria ime e parave reale deriv X?

Për të tërhequr fonde nga llogaria juaj e Deriv X në Deriv, fillimisht do t'ju duhet të transferoni fondet në llogarinë tuaj të Deriv. Shkoni te "Transferimi i arkës" midis llogarive dhe ndiqni udhëzimet në ekran.

Për të tërhequr nga llogaria juaj e Deriv në llogarinë tuaj personale, shkoni te Cashier - Tërheqja dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Do të të duhet të verifikosh identitetin tënd dhe të konfirmosh shumën e tërheqjes.

Pas kohës së kërkuar të përpunimit të mënyrës së zgjedhur të pagesës, fondet tuaja do të depozitohen në llogarinë tuaj personale. Mund të kontrolloni kohët e përpunimit në faqen tonë të mënyrave të pagesës.
Thank you for rating.