Deriv Отвори сметка - Deriv North Macedonia - Deriv Северна Македонија

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv


Како да отворите сметка во Deriv


Како да отворите трговска сметка


Процесот на отворање сметка во Deriv е едноставен.
  1. Посетете ја веб-локацијата Дерив или кликнете тука за да креирате .
  2. Кликнете на копчето "Креирај бесплатна дено-сметка" или регистрирајте се преку социјална мрежа во страница за регистрација.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Внесете вашата е-пошта, проверете го полето за избор и кликнете на "Креирај демо сметка" копче
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Врската за потврда на е-пошта ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта. Кликнете на "Потврдете ја мојата е-пошта" копче за потврда
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Ќе ви биде прикажан нов екран за да креирате нова демо сметка, внесете ја вашата земја, лозинка a i=13за вашата сметка и кликнете на "Започни со тргување"
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Честитки! Вашата регистрација за демо сметка е завршена!Сега имате 10.000 УСД за тргување со демо сметка.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Ајде да ја поминеме втората опција, ако сакате да тргувате со Реална сметка, кликнете "Додај""" Како да Депонирајте пари во ДеривВашата регистрација за вистинска сметка е завршена копчеДодај сметка" и кликнете " ; полето за избор на Derv, проверете го Условите за користење Прочитајте го Следнои кликнете "Детали за адресата Внесете ја вашата Следно кликнете "Лични детали, Внесете ги Следно, кликнете "валута
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Прво изберете ја вашата " како подолу
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv


Како да се отвори со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб преку Facebook и тоа можете да го направите во само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Фејсбук на страницата за регистрација
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефонски број што сте ги користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Дерив бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Deriv.


Како да отворите сметка со Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Како да се отвори со Apple ID

1. За да се регистрирате со Apple ID, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID.


Најчесто поставувани прашања за сметката


Зошто не можам да креирам сметка?

Во согласност со нашата пракса на Групацијата, ги поставивме следниве критериуми за пријавување клиенти:

Клиентите треба да имаат најмалку 18 години.
Клиентите не можат да бидат жители на Канада, Хонг Конг, Израел, Џерси, Малезија, Малта, Парагвај, ОАЕ, САД или во ограничена земја која е идентификувана од страна на Работната група за финансиска акција (ФАТФ) дека има стратешки недостатоци.


Како можам да ги променам моите лични податоци?

Ако вашата сметка не е автентицирана, може да го промените вашето име, датум на раѓање или државјанство со одење во Поставки Лични детали.

Ако сметката е целосно автентицирана, можете да поднесете билет со барање за саканите промени. Ве молиме прикачете го вашиот доказ за идентитет и адреса.


Како можам да ја сменам валутата на мојата сметка?

Откако ќе направите депозит или ќе создадете сметка DMT5, може да ја промените вашата валута само со контактирање на Поддршка за корисници.

Како да повлечете пари од Дерив

Начин на повлекување


Онлајн банкарство

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Кредитни/дебитни картички

Забелешка: повлекувањата може да потраат до 15 работни дена за да се одразат на вашата картичка. Повлекувањата на Mastercard и Maestro се достапни само за клиенти во ОК.

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Е-паричници

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv


Криптовалути

Забелешка: минималниот износ за повлекување ќе се разликува во зависност од најновите девизни курсеви. Бројките прикажани овде се заокружени.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Fiat onramp - Купете крипто на популарни берзи.

Забелешка: овие начини на плаќање се достапни исклучиво за нашите клиенти со сметки за тргување со крипто.

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Повлекување со помош на Visa кредитна или дебитна картичка

Валути
  • USD, GBP, EUR и AUD
Време на обработка
  • Повлекувања: 1 работен ден
Миним-макс повлекување
  • 10-10.000

* Минималните и максималните износи се однесуваат на USD, GBP, EUR и AUD.


1. Најавете се на вашата Дерив сметка и кликнете на Баса.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. Кликнете на Повлекување. Ќе добиете е-пошта со барање да го потврдите вашето барање повлекување
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
3. Следете ја врската што е испратена на вашата е-пошта и таа ќе ве пренасочи до благајната на Deriv.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
4. Внесете ја саканата сума што сакате да ја повлечете од вашата сметка на Deriv и изберете Дебитна/кредитна картичка како ваш метод за повлекување.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
5. Внесете ги потребните акредитиви на картичката.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
6. Потоа ќе добиете потврда на барањето за повлекување
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
и средствата ќе се одразат на вашата избрана картичка, ќе добиете друга е-пошта во која се наведува дека е успешно повлекувањето Откако ќе се обработи 8. беше примено заедно со времето на обработка. повлекувањето во која се наведува дека барањето за потврда по е-пошта Ќе добиете
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
7. .
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Повлекување користејќи FasaPay

Валути

  • американски долари
Време на обработка
  • Повлекувања: 1 работен ден
Миним-макс повлекување
  • 5-10.000


1. Најавете се на вашата сметка на Deriv USD и изберете Касиер.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. Изберете Повлекување и кликнете на Побарајте е-пошта за автентикација. a i=6 3. Ќе добиете е-пошта за потврдување a i=11вашето барање за повлекување. Кликнете на Да, јас сум! или копирајте ја и залепете ја врската во вашиот прелистувач. 4. Внесете ја износот што сакате да повлечете a i=21и изберете FasaPay. 5. Внесете ја вашата FasaPay број на сметка и кликнете на Побарајте исплата. /spanповлекување /span за вашето успешно е-пошта известувањеИсто така, ќе добиете 8. е-пошта за потврда.барање за исплатаЌе добиете 7. порака за потврда.барање за исплатаПотоа ќе добиете 6.
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Повлекување со помош на Bitcoin (BTC)

Време на обработка
  • Предмет на внатрешни проверки

Минимум повлекување
  • Еквивалентно на 25 американски долари

1. Најавете се на вашата Deriv BTC сметка и одете во Касиерка /spanПобарајте е-пошта за автентикација.повлекување blockchain паричник успешното повлекување во изводот на вашата сметка на Deriv.Можете да го видите 7. blockchain паричник.. Обработката е предмет на внатрешни проверки. Откако ќе успеете, вашите средства ќе се рефлектираат во вашиот трансакцијата како на чекањеПотоа ќе ја видите 6. .Готово и кликнете од вашиот адреса на BTC паричник Копирајте ја вашата 5. .Повлечете и кликнете на повлечетеи износот што сакате да го адреса на паричникот BTC . Внесете ја вашатаДерив касиеркатаЌе бидете пренасочени во 4. , јас сум!Дабарање. Кликнете на за порака за потврдаЌе добиете 3. и кликнете на Повлекување Изберете
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv
2. .
Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Како да отворите сметка и да повлечете пари на Deriv

Најчесто поставувани прашања за повлекување


Колку време е потребно за да се обработат повлекувањата?

Вашите депозити и повлекувања ќе бидат обработени во рок од еден работен ден (од понеделник до петок, од 9:00 до 17:00 часот GMT + 8), освен ако не е поинаку наведено. Ве молиме имајте предвид дека вашата банкарска или услуга за трансфер на пари може да бара дополнително време за да го обработи вашето барање.


Мојата врска за потврда за повлекување истече. Што да правам?

Овој проблем може да биде резултат на повеќекратно кликнување на копчето „Повлекување“. Обидете се да се повлечете уште еднаш, а потоа кликнете на најновата врска за потврда испратена на вашата е-пошта. Ве молиме погрижете се да ја користите врската во рок од еден час.


Како можам да ги укинам моите ограничувања за повлекување?

Можете да ги укинете ограничувањата за повлекување со потврдување на вашиот идентитет и адреса. За да ги видите вашите тековни ограничувања за повлекување, одете во Поставки Безбедност и безбедност Ограничувања на сметката.


Може ли да го повлечам мојот бонус за депозит?

Можете да го повлечете износот на бесплатниот бонус откако ќе го надминете прометот на сметката од 25 пати повеќе од вредноста на износот на бонусот.

Зошто не можам да повлечам средства на мојот Maestro/Mastercard?

Повлекувањата на картичките Mastercard и Maestro се достапни само за клиенти во ОК. Ако не сте од ОК, повлечете се со користење на е-паричник или криптовалута наместо тоа.


Како можам да повлечам средства од мојата сметка за вистински пари DMT5?

За да повлечете средства од вашата MT5 сметка на Deriv, ќе треба да ги префрлите средствата на вашата сметка на Deriv. Одете во Трансфер на каса помеѓу сметки и следете ги упатствата на екранот.

Трансферите се моментални. Откако ќе ги завршите сите чекори, состојбата на вашата сметка на DMT5 веднаш ќе се ажурира.


Како да повлечам средства од мојата сметка за вистински пари на Deriv X?

За да повлечете средства од вашата сметка на Deriv X на Deriv, прво ќе треба да ги префрлите средствата на вашата сметка на Deriv. Одете во Трансфер на каса помеѓу сметки и следете ги упатствата на екранот.

За да се повлечете од вашата сметка на Deriv на вашата лична сметка, одете во Касиерка - Повлекување и следете ги упатствата на екранот. Ќе треба да го потврдите вашиот идентитет и да го потврдите износот за повлекување.

По потребното време за обработка на избраниот начин на плаќање, вашите средства ќе бидат депонирани на вашата лична сметка. Можете да го проверите времето на обработка на нашата страница за начини на плаќање.
Thank you for rating.